Sidor

onsdag, maj 26, 2010

Sesamlax med bulgurcoleslaw


Sesamlax
500 gram laxfilé
Salt & vitpeppar
1 ägg
Sesamfrön

Gör så här:
Skär laxen i kuber, salta och peppra. Vänd i vispat ägg och sedan sesamfrön. Stek i 4-5 minuter.



Bulgurcoleslaw
4 dl kokt bulgur
2 morötter
3 dl strimlad vitkål
1 dl gräddfil
2 msk majonnäs
2 tsk dijonsenap
0,5 dl klippt gräslök
Salt & peppar

Gör så här:
Koka bulgurn. Skala och riv morötterna. Tillsätt vitkål, bulgur, gräddfil och resten. Blanda om ordentligt och smaka av med salt och peppar.

4 kommentarer:

  1. Men vad coolt! =)

    Tack, desamma!

    Ps/ Vilket otroligt vackert foto!!

    SvaraRadera
  2. Jag ska jobba med en Victoria i frukosten på onsdag (tror jag att det var).Så då är det nog din vän =)

    Granngården is tha shit nu när man har hus.Ante lär få handla både ett och annat där!

    SvaraRadera
  3. Jåå! :D Du är redan tillploppad i blogglistan! :) Trevlig helg!

    SvaraRadera