Sidor

lördag, maj 26, 2012

Loppis premiär i Piteå idag

Idag var första loppisen. Den där det är gratis att stå och sälja på, på Nolia området. Det var många som sålde kan jag säga. Solen sken och det var underbart att gå och titta. Ändå kom jag nästan därifrån utan att ha köpt något, tills jag kom till tjejen som syr egna kläder. Hon hade tre 98/104 lådor och några tröjor tyckte jag verkligen passar in i Alvas garderob. Så då köpte jag dom.
Fem för priset av en ungefär. :)
Innan dess hade jag bara fyndat en barnbok, en pocket till Micke och en liten leksak. Det var egentligen leksaker vi skulle köpa idag. Dock hittade jag inget som kändes värt att köpa idag. Det är ingen brådska, det kommer fler loppislördagar.
Sedan fick mormor låna Alva en stund och fika med henne på Ekbergs medan jag fikade med kompisar på Röda lyktan. Det hann bli en kaffekopp och en biskvi och sedan fick jag tillbaka Alva då hon drabbats av akut mamma-längtan. Sen snabbshoppade vi lax på Coop och åkte hem.
Alva slocknade i bilen och sover i vagnen. Jag började kolla vart jag skulle efterlysa hennes storebror men då ringde han, så nu blir det altanen och en bok.

2 kommentarer:

  1. ja vad bra det var på loppisen i lördags! fyndade kläder till nellie och till hennes dockor. istället för att köpa dockutstyrlsen för 100 kr st fick vi en hel kasse för 140! :)

    SvaraRadera
  2. Perfekt pris.
    Å miljövänligt.

    SvaraRadera