Sidor

fredag, maj 04, 2012

Mickes cover-up tatuering

När vi var i Thailand gjorde Micke en ny tatuering. Han ville täcka över en tjugoårig örn och göra en polynesisk bambutatuering som innefattade den förra tatueringen han gjorde på Koh Phi Phi.
Visserligen så gillade jag verkligen örnen, men Micke själv säger att han ju haft den sen han var 18-20 så det är dags för något nytt.
Detta är före.


Om bambu tatuering säger han sa han först att det gjorde mycket mindre ont när de gjort linjerna. Linjerna gör tydligen ondast av allt när man gör en vanlig tatuering. Men sen när de fyllt i svärtan så sa han att det hade gjort djävulskt ont.
Resultatet blev så här:
Den förra tatueringen smälter fint in brevid den nya och runt armbågen har han en sol. Tyvärr gick det inte att tatuera över örnen med vitt så det blev till att täcka med svart. 

Bambu tatueringen behövde man bara hålla ur vattnet och solen i två dygn sedan var det okej. Bara man fortsatte smörja in den. Hur den håller i längden jämnfört med en vanlig tatuering får vi väl se, jag återkommer på ämnet om tjugo år. ;)

4 kommentarer:

 1. Oj, den nya blev liiite större:)Snyggt. Varför heter det bambutatueringen?

  SvaraRadera
 2. För att det görs med en lång bambupinne istället för en tatueringsmaskin. Ett lite mer traditionellt sätt att tatuera sig.

  SvaraRadera
 3. Vad fint! Kudos

  Also visit my web blog: stjärntecken tatueringar

  SvaraRadera
 4. Vad fint! Kudos

  Here is my web-site ... tatueringar texter

  SvaraRadera