Passar perfekt till frukost och mellanmålet.
LCHF, frukostbröd med ost. |
2 dl vatten
2 dl pofiber
2½ dl riven ost
2 st ägg
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 tsk brödkrydda
salt
solrosfrön
Gör så här:
Blanda först alla torra ingredienser, blanda sedan i resterande. Låt svälla i 20 minuter. Forma sedan till åtta bollar och platta ut på en plåt. Strö över solrosfrön (kan uteslutas).
Grädda på 200 grader i ca 20 minuter tills osten fått lite färg.
Låt svalna under handduk och dela innan servering.
Grädda på 200 grader i ca 20 minuter tills osten fått lite färg.
Låt svalna under handduk och dela innan servering.
Tänk bara på att ge brödet tid i ugnen, så brödet hinner ta smak av osten.
Gästbloggat av Bettan när hon åt LCHF.
Gästbloggat av Bettan när hon åt LCHF.
Åh det lät gott, måste testa! :)
SvaraRadera