onsdag, juni 13, 2012
Pad thai
Pad thai (2 vuxna, 2 barn & ett mindre barn)
3 vitlöksklyftor
1 tsk kycklingfond
1 tsk thaicurrypasta (mild)
2 msk ostronsås
450 g kycklingfilé
2 msk matolja
2 dl broccoli i bitar
2 dl strimlad vitkål
1 pkt breda glasnudlar
2 ägg
1 tsk fisksås
3 tsk japansk soja
Jordnötter
Koriender
Gör så här:
Rör ihop hackad vitlök, kycklingfond, thaicurry och ostronsås. Strimla kycklingen och blanda i den.
Värm olja i en wook tills den är rykande het och fräs kycklingen 2 minuter. Tillsätt broccoli och stek en minut. Häll i vitkål och nudlar och rör om med både stekspade och spagettislev så att det blandas. Tillsätt ägg och rör om lite till. Smaksätt sedan med fisksås och soja.
Det var gott!
Detta recept ska jag spara och nästa gång, då dubblar jag currypastan och har i minimajs också.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
pad thai har jag tänkt göra jättelänge, ska nog prova ditt recept!
SvaraRaderaDet är Leilas recept. Men om du tar med mina ändringar så är det ju mitt. :)
SvaraRaderaJag tror på det, bara för att det låter så bra. Sen är jag relativt säker på att det inte stämmer eftersom jag var så sjukt förslappad i magtrakterna innan denna graviditet. Men det låter vi ha osagt ;)
SvaraRadera