Sidor

fredag, december 29, 2006

Året 2006 - kändisskvallret

I början av året fick min kompis Angelica en son. En son som vägde hela fyra och ett halvt kilo, så han var rund och go redan från början. Inte någon läskig skrynklig bebis.
Det har även fötts en del kända bebisar. Framför allt så fick Angelina Jolie och Brad Pitt sitt första biologiska barn ihop, lilla Shiloh. Tom Cruise och Katie Holmes valde att inte visa upp sin bebis så länge att världen började tro att hon inte fanns. Men det gjorde hon och hon är väldigt hårig. Heidi Klum och Seal fick sin tredje bebis på tre år, vi vet vad dom gör på fritiden. Gwen Stefani fick en son som första månaderna var cool i reggae mössa men nu fått så pass mycket hår att han får stå ut med hårgelé. Tuppkam så man ser rock'n'roll cool ut redan när man är bebis. Gwyneth Paltrow fick sitt andra barn som döptes till Moses. (Precis som 168 svenska män och 5 svenska kvinnor.) Första barnet heter Apple (precis som 2 svenska kvinnor).

I år har ingen som jag känner gift sig men jag hoppas att bli bjuden på bröllop under 2007.
Kändisarna däremot har gift sig i år. Katie och Tom med sin numera berömda bröllopsbild, fotograferad så att Tom inte ser så kort ut brevid sin unga brud. Exet Nicole Kidman ville väl inte vara sämre och gifte sig hon också, kanske lite mindre bevakat men rätt snarlik brudstyling. Pink körde på en annan stil precis som Lisa Marie Prestley och Pamela Andersson som gifte sig i bikini med Kid Rock.

Ingen jag känner har gjort slut så vitt jag vet, men i kändisvärlden har det varit hårda tvister och skandaler. Denise Richards och Charlie Sheen är i alla fall nära att ha Hollywoods smutsigaste skilsmässa med anklagelser om allt möjligt. Denise blev även ihop med sin kompis numera före detta kompis Heather Locklears numera exman, Richie Sambora. Pamela Anderssons äktenskap med Kid Rock blev kortvarit, de ska skiljas i år också. Nu ses hon återligen i sällskapet av exet Tommy Lee (som förresten också varit ihop med Heather Locklear). Att Pamelas äktenskap inte skulle vara länge känns inte så överaskande men årets mest väntade brytning måste vara den mellan Britney Spears och Kevin Federline. Paret hann få bebis nummer två och några månader senare gjorde Britney slut via sms! Det måste ligga rätt lågt på listan över sätt på hur man kan göra slut på ett fint sätt. Domstolsförhandlingar väntar och Britney är ute och super med Paris Hilton, tja vi får se hur det slutar. Mer överaskande brytningar är den mellan Hilary Swank och Chad Love som varit gifta länge. Även Kate Hudson gjorde överaskande slut med maken sedan några år tillbaka för att dejta sin motspelare Luke Wilson. Årets överaskning måste att paret som ansågs så stabilt helt plötsligt bestämt sig för att skiljas. Reese Witherspoon och Ryan Philippe träffades på hennes födelsedag och brevväxlade i några månader. Sen blev de ett par under inspelningen av ”Cruel Intentions” och fick snabbt och oplanerat dottern Ava. Så de gifte sig för sju år sedan, fick en sonen Deacon och nu ska dom skiljas. Det har tidigare ryktats att Ryan haft problem med att Reeses karriär går bättre än hans men nu är ryktet att han blivit ihop med motspelerskan i sin senaste film.
Jennifer Aniston fann kärleken i sin motspelare Vince Vaughn när de spelade in filmen med den passande titeln ”The break-up”. Visst såg dom gulliga ut ihop men jag undrar ändå... Det var inte passande att Jennifer skulle gå ut och marknadsföra en kärleksfilm medan hela världen förstod att hon var hjärtekrossad på grund av skilsmässan från Brad Pitt. Nu när marknadsföringen är genomförd och över så är även förhållandet det? Lite fundersam blir man allt, var dom ihop eller var det ett spel för media? Vad man vill tro beror det väl på om man tror mer på kärleken än att pengar styr världen.