Sidor

lördag, augusti 21, 2010

Loppislördag

Idag har jag stått och sålt på Loppis. I veckan har jag försökt plocka ihop lite grejor som känns okej att göra sig av med. Lästa pocketböcker som maken knappast kommer att läsa till exempel. Bokhyllan blev så mycket finare efter att jag plockat ut lite (fast hälften kom jag hem med igen också).Videofilmer visade sig dock att ingen är intresserad av länge. Så det blir att köra dem på kupan. Mest sålde jag nog lite barnkläder som Alva har hunnit växa ur.Lilla rosa dressen med öron bar det mig emot att ta med. Den hade hon ju när hon var riktigt nyfödd och var så där jättesöt. Många tittade på den och sa "så söt, om man bara visste vad man skulle få". Men ingen vågade köpa den. Tur att vi visste vad vi skulle få. :)

Vädret var inte loppisvänligt. Det var mulet och kallt. Vid tolv hämtade jag bilen*. En stund senare började det regna på riktigt så det var bara att packa ihop. Nu måste jag hänga upp allt på tork. Om det varit soligt hade det varit mer folk och riktigt kul att stå där men idag var det inte riktigt värt besväret. Nåja, nu vet jag hur det går till. I framtiden ska jag stå där en dag när det är bättre väder. Trevligt sällskap hade jag i alla fall (och Alva hon var med Morfar).

* Med bil menar jag förresten pickupen. Jag provkörde igår. Lillan grät med tårar och tyckte inte alls det var roligt att åka pickup. Fast det hade hunnit börja mörkna, pickisen mullrar lite mer och så satt hon i sin bilstol i baksätet. Själv tyckte jag också att det var lite spännande men det gick bra i alla fall. Den är lätt att köra, det är bara det där att den är väldigt stor och tar plats.

På vägen mellan loppisbordet och bilen fyndade jag en blå potta och en blårandig villervalla klänning. Fast efter en närmare titt var pottan kanske inte något fynd då den var lite mer nött än jag la märke till i stressen.

2 kommentarer:

  1. Ja jag tänkte på det då vi passerade loppisen idag, inte kul väder! Vi har helt glömt/missat att vara de senaste veckorna...hoppas det inte var sista denna gång?

    SvaraRadera
  2. Det är visst tre gånger kvar.

    SvaraRadera