Sidor

söndag, augusti 01, 2010

PDOL 2010

Jo, vi har överlevt helgen. Här kommer bilder:Torsdag.
Vi gick och åt på området. Solen sken och det var trevligt.
Nästa år ska Lillan få en ansiktsmålning i barnlandet. Jag tror hon skulle passa som en liten tiger.Micke äter langos, jag åt några tuggor jag också men inte tillräckligt många. På hemvägen fick han akut ont i magen av fettchocken.Fredag.
Lillan fick sig ett par hörselskydd på Claes Ohlson innan vi begav oss till mattältet som var nära en scen. Lillan somnade med hörselskydden när hon blev trött. Hon sov så länge att jag tror att hennes bror ville väcka henne där ett tag. :)Tältet som bara hade varmkorv från och med fredag. Trist, vi hade velat prova laxen.Lördag fick bebisen vara hemma och kramas med mormor. Vi andra cyklade in till stan och åt mat.Här är vi i öltältet, synd på vädret bara.Attackopera!
Maken tyckte det lät hemskt. Jag hade just handlat en tröja på Marimekko för halva priset. Jag hoppas den är bra kvalité.Bebisen får prova stutsa på mattan. Storebror hoppade lite lätt så hon stutsade och kiknade av skratt. Sen på kvällen for Micke iväg för att vakta scen men det visade sig att lördag natt tydligen var "natten mot lördag" men han hjälpte ändå till dock inte ända till klockan sju. Stackaren som stod där var ju alldeles ensam.

4 kommentarer:

 1. Hihi, ÅH vilken sötis på studsmattan :)
  vilken mysig blogg jag hamnat i, har ju själv en liten parvel, och älskar att teckna :)
  Hoppas ni får en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Så hon gick med på att ha hörselskydden på? Har fortfarande inte testat på Wilda

  SvaraRadera
 3. Jo, hon gick med på det. Mest för att hon inte kunde ta av sig dem själv. Nästa år är det nog en annan historia.
  Vi hade bara på henne dem där det var livat för det blev lite varmt för henne.

  SvaraRadera