Sidor

måndag, augusti 09, 2010

Vardagsrummet förr & nu

Det är lätt att man fokuserar på allt som man ska och borde göra. Nästa projekt som man ska sätta igång med. När något är klart njuter man en vecka och sedan glömmer man hur det var tidigare. Men ibland är någon snäll nog att påminna mig om "men tänk vad mycket finare det är nu ändå".
Som till exempel vardagsrummet. I april 2008 såg det ut så här:Maken kallade det för "norra europas tråkigaste vardagsrum" och visst saknade det mysfaktor. Så det blev lite varmare färg på väggarna. Maken fick sig en fondvägg och så hängde vi upp alla våra trämasker (samt köpte någon ny när vi reste ihop). Min soffa och ny förvaring från Ikea tillsammans med en nyligen inköpt tv har också gjort sitt. Micke har sedan fixat ihop ett surroundsystem av högtalare som hans kompisar ratat, så vi har jättebra ljud och bild jämnfört med hur det var tidigare.
Nu ser det ut så här:Däremot så var det inte så smart att fylla en sittpuff med sackosäcksfyllning. (Det läcker ut i sömmarna). Vissa utav kuddfodralen skulle behövas bytas ut också. Men i övrigt är jag nöjd.

3 kommentarer:

  1. tycker det är skitfint! härliga färger!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. :) Själv känner man sig inte alltid så fin ;D Vad gäller vardagsrummet: WOW! Alltså jag verkligen älskar ju färg, samt när man blandar gammalt och nytt, känns mer personligt än ett Mio-katalogs-hem rakt av! Super! :)

    SvaraRadera
  3. Då måste jag få kontra me att säga detsamma!Ni har verkligen fått till en jättesnygg stil!

    SvaraRadera