Sidor

måndag, augusti 22, 2011

En tillbakablick

Här är vi idag. Alva har börjat på förskolan idag, vi var där en timme och hon ville inte åka hem. Så får vi se hur det går imorgon.
En ny milstolpe i livet.

Monstermalla uppmanade att titta tillbaka lite på bloggen tidigare år. Så jag gjorde det.

2010
För ett år sedan hade jag fyndat på Tradera. Den blå/rödraniga tröjan använde vi mycket, den lilla t-shirten har vi hunnit använda 2-3 gånger. Klänningen till höger nån enstaka gång. Resten måste vara väldigt stort för det har vi då inte använt än...Jag hade även varit på loppis och sålt babykläder i storlek 50, 56 och 62.Jag och Alva såg ut så här och jag tyckte att jag vägde precis så mycket som jag ska men kände mig otränad och köpte årskort på StepIn. (Dyrt med tanke på att träningspeppen bara höll i sig fram till jul.)

2009
För två år sedan var jag på fisketur utanför Koh Phangan i Thailand, massor av små fiskar fick vi och det var superkul. Smekmånad som det så fint kallas. Det var Alvas första utlandsresa där hon låg och vände och vred på sig i min mage.

2008
För tre år sedan höll jag på att måla klart den röda väggen i vardagsrummet. Då var jag så här fint klädd i målarbyxor.Någon dag senare körde vi till Ikea i haparanda och köpte en vardagrumsmatta, tv-bänkskåparna och sånt. Några dagar senare provade vi att göra sushi för andra gången och konstigt nog så har jag känt att det börjar bli sushidags de senaste dagarna...

2007
För fyra år målade jag sovrummet vitt i min lägenhet i Umeå. Jag hade just läst ut "Typ trettio" (rekommenderas) och sett "På smällen". Några dagar senare var jag på bröllop i Lövånger. (Å en månad senare började jag och Micke att träffas.)
Då var jag väldigt lätt viktmässigt och såg ut ungefär så här (killen satt brevid mig på bröllopet, han hade varit ihop med bruden för länge sedan).

2006
För fem år sedan väntade jag på att Ikea skulle levera mina garderober till hallen (i lägenheten i Umeå). Det jag inte visste var att jag verkligen skulle få vänta. Men det visste jag ju inte då och skruvade ner hatthyllan, målade väggarna och satte glatt ihop några små kartonger som jag skulle ha i garderoberna.En månad senare så hade Ikea levererat innehållet och dörrarna men inga stommar och jag levde med fula kartonger som det första jag såg när jag kom hem. Till slut ringde jag och sa att det var 10 veckor sedan jag beställde var ÄR GREJORNA? Då kom de ganska fort och jag lärde mig att skruva ihop en garderob ensam är ingen lek och absolut inget jag rekommenderar.

1 kommentar: