Sidor

torsdag, oktober 13, 2011

Randigt - dag 3

Tredje dagen randigt och efter en liten koll i garderoben så tror jag faktiskt att jag klarar 7 tröjor. Räknar vi sedan diagonala ränder också så klarar jag mig ännu längre. Idag är vi till och med matchande jag och lillebuen. Hennes tröja är lite väl stor så hon kommer att kunna ha sin läääääänge. Å ni som läst tidigare inlägg vet att jag använder vissa kläder väldigt länge. Jag har en känsla att denna tröja kommer att vara en utav dem, om nu ingen tvättar den fel. De vita ränderna betyder att den ska tvättas med ljusa kläder med tvättmedel utan blekmedel. Lite konstigt, jag tror många sorterar med rött men det står till och med på tvättlappen så det är väl bäst att följa det. Däremot slänger jag ju inte in det allra vitaste i tvättmaskinen ihop med dessa.

 Lillan sitter nu och äter korvblomma till lunch.
Korv och pyttipanna, det gillar hon. Igår var hennes kusin här. I helgen har han har slagit sig i ögonbrynet och blivit ihoptejpad på akuten. Naturligtvis gnuggade han bort de små plåstren hemma hos mig och de plåster jag hade har Alva fått av mormor.
- Hello Kitty! var det första hans mamma sa när hon kom för att hämta honom. Men han var glad ändå.
Torsdag och maken kommer äntligen hem. Så ikväll kanske vi äter lite snacks i soffan. Här är Alvas idé på hur man gör då.
Dammsugaren är en mycket bra uppfinning!

GRATTIS till Carina på din födelsedag. Tänkte att du får se båda kusinbarnen idag. :)

1 kommentar:

  1. vad ni matchade fint! :) haha snax i soffan tycker nellie också är en bra ide

    SvaraRadera