Sidor

söndag, oktober 16, 2011

Garderobsrensning 2011

För drygt ett år sedan rensade jag i garderoben och nu är det dags igen. Jag tänkte göra det årligen i framtiden. Vissa tröjor ligger kvar där jag la dem där i juli förra året. Så det blev en kartong som ska till kupan och en påse i soptunnan. På något sätt är det roligare när man bloggar om resultatet.

Nu hittar jag någonting!
Jag har en garderob till som jag ska ordna upp någon annan dag. Den känns mindre akut och till den behöver jag lite grejs för att få ordning. Jag har hängt upp alla klänningar för att hitta dem bättre och plockat ut alla maskeradkläder.

Det är också väldigt tydliga att det jag behöver köpa är byxor!
Jag är 2 trasiga jeans
2 svarta "på jobbet" byxor
1 svart trekvartsbyxor
1 par gamla mönstrade
1 par lågt skurna som jag inte riktigt trivs i.
Det vill säga inga egentligen...

Tråkigt inlägg. Men kul för mig att minnas.
Tycker ni däremot det är roligt så kanske ni ska börja läsa Chez Larsson, det är en sån där vit blogg och där får ni se innehållet i kökslådorna. Många före och efter inlägg. (Jag läser den, så ni kanske också vill det.)

5 kommentarer:

 1. oj klarar du dig på att städa din garderob en gång om året? imponerande! jag tycker jag städar min/våran 1 gång i månaden :P

  SvaraRadera
 2. Städa, njaeee... Nästan.
  Rensa, jo.

  Bland dotterns kläder händer det lite oftare. Både städning och rensning...

  SvaraRadera
 3. Tack, vad kul att höra! =)
  Alltså, jag måste bara få säga att jag faktiskt aldrig har reflekterat över din näsas form! Jag tror faktiskt att det oftast bara är en själv som tänker på sånt!

  SvaraRadera
 4. Jag vet inte om jag skulle våga visa upp mina garderober :)

  SvaraRadera
 5. Jag gjorde också en rensning i garderoberna nyligen och det är ganska tråkigt, men skönt när det är klart med lite ordning coh reda :)

  SvaraRadera