Sidor

fredag, oktober 12, 2012

Leksaksshopping

Den här köpte jag och syrran till Sofies födelsedag.
Rapunzel som småbarn docka.
Jag tyckte att den var jättesöt och hade gärna beställt en åt Alva också men när hon fick se den på hemsidan så ville hon inte ha den. Hon ville ha en "vanlig" Rapunzel docka typ Barbie istället. Men nu när Sofie har en så vill hon ju också ha en (fast Merida) och då är det försent.
Födelsedagsbarnet uppskattade verkligen dockan och verkade inte släppa den ur sikte när hon sov över hos oss. Jag tror faktiskt inte ens att Alva fått prova hålla den, men det var nog okej för hon fick en Bolt mjukishund. Den var lite mindre än jag trott så den kommer ändå att förbises om hon får den vid födelsedagen eller jul som det var tänkt så då fick hon den nu direkt istället.
28 cm stod det. Det är den också om man mäter lite diagonalt från nosen till längst ut på svansen.
Jag upplevde den som pytteliten irl. Men Alva går omkring och kramar den och visar den för alla.
Vi beställde från Disney store i england. Det skickas med DHL. Frakten kostade totalt 149 kr men då var vi tre som delade på det och med tanke på att det mesta är lite finare och lite billigare där så är det väl värt att beställa tycker jag.
Resten av min beställning får ni se i början av december (Alvas födelsedag) och vid jul.

2 kommentarer:

  1. Nellan älskarde Bolt ett tag men nu verkar det vara tintin som gäller mest :)

    SvaraRadera
  2. Åhå, Tintin tror jag inte Alva sett än. Känns som att Bolt fasen börjar gå över lite här också, men än har den inte ersatts.

    SvaraRadera