Sidor

tisdag, oktober 23, 2012

Paneer Masala

Här kommer ett till recept med paneer, den indiska osten. En mycket mild vegetarisk rätt. Masala är lite mildare rätter, väljer man masala på indiska restaurangen så är det inte starkt.
Paneer Masala
1gul lök
2 msk olja
1 msk färsk riven ingefära
1 msk pressad vitlök
1 tsk röd chilipeppar
1 tsk gurkmeja
1 msk smör
Paneer
1 dl kokosmjölk
1 tsk garam masala

Gör så här:
Stek paneeren i smöret så den får lite färg. Finhacka löken och fräs den i oljan. Blanda sedan ner ingefära, vitlök, chilipeppar och gurkmeja. Häll ner kokosmjölk, garam masala och paneer och lägg på ett lock. Värm en liten stund.

Servera med ris och Naan eller chapati bröd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar