Sidor

lördag, augusti 22, 2015

Fotboll och kräftor

Idag var det dags den allra första fotbollsmatchen i lillans liv. Hon har väl inte direkt varit jättesugen på att spela fotboll i sommar och ville inte alls åka på träningen förra söndagen. Då skulle hon inte vara med på matchen men i slutet av träningen såg det ut som att hon hade kul och då ville hon ändå vara med på matchen. Så då anmälde jag henne. Många av tjejerna i laget kommer att gå i samma eller parallellklass så jag gissar att fotbollen kommer att vara roligare nästa sommar.
Vi får se...
Just nu är hon bara en liten tjej, som glömmer av sig lite på matchen och tittar mer på publiken än bollen. Helt plötslig tog hon en liten micropaus för att blåsa iväg lite slängkyssar till sin mamma. :)
Väldigt glad.
Maken hade köpt champagne när han åkte hem och kräftorna låg i kylskåpet. Lillan åkte iväg med mormor efter fotbollen och ville sova över där men vid sjutiden ringde de och då ville hon hem. Det kändes ändå så konstigt att låna bort henne när vi "inte ska göra nått speciellt", så det var skönt att hon kom hem.
Hon hann precis smaka en kräfta men sa att det var synd att hon missade det. Så vi får nog äta det igen. Jag måste säga att västerbottensostpajen blev helt perfekt! Dessutom var den precis lagom temperatur när vi åt, inte för varm men inte kall och bubbel passade bra till maten.
Lyxmiddag.
Nu sover dottern och det blir film på Netflix. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar