Sidor

tisdag, augusti 25, 2015

Linas matkasse

Här kommer Linas matkasse.
Nu är det officiellt höst.
Barnet har började "nollan" igår och på kvällen kom höstens första matkasse. Skolbarnet rusade genast ut och sa att hon kunde hjälpa till. Så skönt att ha middagarna planerade i veckan. (Måndagsmiddagen hade vi redan ätit så en rätt sparar vi till nästa vecka.)
Så här full blir grönsakslådan när Linas matkasse kommit.
Den innehöll även en sorts grönsak som jag varken sett eller hört talas om förr. Spännande...
Vi har provat både Coops matkasse och Linas. Jag är mest nöjd med Linas matkasse, så nöjd att jag bokat en varannan vecka fram till jul och valt bort de kassar som kommer när min man är på jobbet. Det känns toppen att slippa planera maten varannan vecka och oftast är det minst en eller två rätter som känns "lite för lyxiga för en vardag". Det är bra. Då kan vi köra de snabba nödlösningarna den andra veckan.

Denna vecka ska vi äta (Linas originalkasse):
  • Kryddiga järpar med fänkål- och tranbärssallad serverat med dillyoghurt
  • Blomkålssoppa med avokadowrap
  • Kräftpasta med champinjoner, dragon och färsk timjan
  • Timjanbräserad fläskkotlett med haricot vetssallad och rostad potatis
  • Spicey turkey med äppelraita och råstekt kålrabbi 
Kalkonen sparar vi till måndag, kassen har alltid ett tips på vilken rätt som är bäst att äta sist.  Det är en rätt som är "tuff", två medel och två snabb. Så kan man lägga de snabba på veckans stressigaste vardagskvällar.
(Barnkassen har tre snabba rätter istället för en tuff.)

Om du är sugen på att prova Linas matkasse du också så har jag en tipskod:
K2270783
Om du anger den så får du din första matkasse till prova-på-pris men du får även prova fruktkassen med 4 kilo frukt, helt utan extra kostnad med din första leverans (totalt rabattvärde från 369 kronor).

Det kommer nya matkassar i höst. Den stora originalkassen hade vi behövt när vi hade alla barnen hemma i huset. Lättlagade kassen kanske vi ändå ska prova någon gång när maken är borta, då kan ju tonåringen kanske hjälpa till lite. Vi har provat både barnkassen och originalkassen. Samt en inspirationskasse. Här kan du läsa om de olika matkassarna som finns:
http://www.linasmatkasse.se/prova-pa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar