Sidor

lördag, september 03, 2011

Något utav en modeblogg :)

Jag tänkte att om jag i september måste visa vad jag har på mig så blir jag genast tvingad att vara lite piffigare.
Sen kändes det som en rolig utmaning. Haka gärna på - "piffig september" så blir höstens start lite roligare. :)
När jag ska ut och jobba så vill jag vara propert klädd. Jag är så glad att jag nu har en jobb-outfit som är dessutom väldigt skön. Stretch!Alva fick inte vara med för hon sov fortfarande. Men kvart över sju var hon på "dagis" och provade på en heldag. Ändå ville hon nästan inte åka hem.Myskavajen är egentligen en cardigan och som en liten bonus med hela outfiten så har jag köpt den utav mig själv (Me & i). :)

Torsdag var jag också ute och jobbade och då hade jag tunika istället. (från me&i) Alva är nyss upphämtad från dagis och har något loppis/tradera fynd på sig. Orange är ovanligt både i hennes och min garderob. (Om det ens finns något orange i min?)
Fredag
Alva var egentligen klädd i svarta velourbyxor men så råkade hon sätta sig mitt i en vattenpöl så vi fick dra fram blöjväskan och se vad det fanns för ombyte. Men de röda ränderna gör ju ändå att brallorna matchade lite grann. :) (tröja från me&i, byxor från Villervalla) Själv hade jag svarta leggings och en ribbstickad tunika.Man kan nästan tro att jag bara har svarta kläder... Så idag tog jag på mig Marimekko tröjan, den köpte jag på rea pdol-veckan förra året. Men jag tror att det kan vara bra att köpa nån fler i samma kvalité för den är precis som ny och eftersom den är skön att ha på sig och jag trivs i den så har jag använt den mycket!

3 kommentarer:

 1. Jaa, det verkade så kul när du visade outfits. Så nu måste jag ju prova...
  :)

  SvaraRadera
 2. Jätte fin och inspirerande blogg. Jag säljer smycken på min, bekväma och snygga att bära eftersom jag gör dem till önskad längd.
  /Pitetjej
  http://tillenangel.blogspot.com/

  SvaraRadera