Sidor

torsdag, juli 02, 2015

Dagens kläder

Redo för en ny dag på kontoret. Det må vara mulet och trist på det sättet men det är i alla fall tillräckligt varmt för en skön kjol. Koftan behöver jag för att jag jobbar i en källare men när jag kommer hem till mitt varma tegelhus igen så kan jag ta av mig den.
Semester blir det nog bara några dagar i sommar, men jag är glad att jag har ett nytt jobb. Det är inom ekonomi hos en redovisningsekonom, det som jag studerar för att bli i framtiden.

Lillan tog också kort på sig själv idag. Hon väljer sina kläder själv numera (men ibland kommer jag med förslag). I veckan är det sommardagis och det är alltid lite pirrigt. Hur ska det gå att lämna henne där? Kommer hon att trivas? Hon verkar trivas väldigt bra för när hon ser mig på eftermiddagen ropar hon "Nej, mamma" och vill knappt följa med mig hem. Hon hittade en ny kompis första dagen, de hade lekt hela långa dagen och då var det extra trevligt att kolla den blivande klasslistan och se att den tjejen också ska gå i samma klass till hösten...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar