Sidor

måndag, januari 05, 2015

Odod Sushi i Luleå

I helgen hade vi planer på att fira trettondagsafton lite i förskott för att vi inte kan göra det tillsammans. Så vi bokade in både barnvakt och hotell i grannstaden Luleå. Planen var att först checka in på hotellet och sedan gå på stan och shoppa lite och äta lite sushi.
Hotell hade incheckning efter tre så vi lämnade bagaget och gick runt lite i ett blåsigt och kallt Luleå. Glada över att vara iväg. 
Mannen kollar hur vi ska hitta sushirestaurangen.
 M hade bett om tips på mat och fått tips att en ny sushirestaurang kallad Odod skulle vara väldigt bra. Så efter lite promenad hittade vi dit och beställde en tallrik sushi att dela på.
Så här ser det ut inne på Odod för tillfället. 
Servicen var väl lite si och så. Men jag serverades mitt vinglas, mannen fick order om att hämta sin öl själv och det klarar han ju av så det är ingen fara. :)
Sushin var si så där, sushi är sällan dålig så det var gott ändå. Lagom stora bitar, som ryms i munnen på en tugga. Makin däremot var inte bra rullad. Höll dåligt ihop och vi serverades fula ändbitar som den på bilden. Men jag gillar att det serveras rödlök och grön sjögrässallad (precis som de även gör på sushibaren).
Vi kanske hade otur och kom vid fel tillfälle eller något sånt.
ELLER så är det den andra maten som ger bra betyg. De har många teriyakirätter på men och det är ju gott också.

Lyxade med ett vinglas till lunchen och sedan var klockan tre så vi kunde promenera tillbaka till hotellet för att checka in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar