Sidor

lördag, september 13, 2014

Varmt krabbdipp

Det här tjejer ska jag bjuda på någon gång när vi ska dricka vin och äta kex. Nu provade jag enligt receptet och då blev det lite tunt i pajformen, så antingen behöver man en mindre pajform eller dubbla receptet...

Varmt krabbdipp (4 portioner)
1 burk krabba, 120 g avrunnen vikt
4 salladslökar
1 chilifrukt
1 dl majonnäs
1 dl riven parmesanost
1 krm salt

Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Häll av vätskan från krabbköttet genom en sil. Strimla salladslöken, dela, kärna ur och hacka chilin. Blanda krabba, salladslök och chili med majonnäs och parmesan. Salta lätt. Bred ut blandningen i en liten ugnsform och gratinera cirka 15 minuter tills det får lite färg. Servera med crostini, grillat bröd eller naturella kex till en fördrink eller vin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar