Sidor

måndag, oktober 13, 2014

Glossy box

Jag har börjat prenumerera på Glossy box. En låda med produkter i små förpackningar som kommer hem som en present en gång i månaden. Denna gång var fokus på ögon och det var ju väldigt trevligt.
Det är alltid trevligt att glänta på boxen och se vad den innehåller.
Två små ögonkrämer. En massageolja. Lypsyl. Ögonprimer! Värdecheck på gratis makeup kurs hos makeupstore. Samt en ögonskugga från Make-up store.
Jag har provat en del av produkterna.

Primer
Först var jag skeptisk. Jag har ju en från makeup store som är bra. Denna var lite mindre seg och flöt lätt ut över ögonlocket så därför blev jag skeptisk. Men ögonskuggorna sitter kvar väldigt bra med den. Nästan för bra, man är helsminkad ända till kvällen.

Lypsyl
Det luktar jordgubb. Dottern ville genast prova. Egentligen vill hon prova ta en tugga, men det har jag sagt att hon inte får...
Så nu delar vi lite på den, luktar gott, funkar bra. Toppen!

Ögonskugga
Denna box hade en ögonskugga från Makeup store. En grön. Jag skulle ju aldrig köpa en glittrig grön ögonskugga. Det skulle inte falla mig in att ens överväga det. Men nu när jag fick hem den så provade jag och det var inte dumt. Mina ögon är både lite blå och lite gröna så det var fint.
Väldigt ovant, men trevligt.

Massageolja
Oljan doftade ganska starkt av ingefära. Jag erbjöd maken massage. Han tackade nej. Så den har jag inte provat. 

Ögonkräm
Jag tycker ögonkrämen känns skön. Om den funkar eller ej vet jag inte. Den ska motverka mörka skuggor under ögonen. Men den är lätt att smörja in i alla fall...

Presentkortet på gruppkurs i smink ska jag och syrran boka in snarast. Hoppas det finns plats...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar